Hvorfor Sterkere hverdag?

Vi i sterkere hverdag tror at treningen går i hånd i hånd med en bedre helse og mener derfor at fysisk trening er essensielt for en sunnere og sterkere hverdag preget av mindre plager og bedre helse.

Vi tror også på at uavhengig av hvilken idrett du driver på med så vil fysisk treningen føre til økt prestasjon. En god fysikk er det mest fundamentale for en utøver og vil bidra til og redusere faren for skader samt øke prestasjonen.

Vi i sterkere hverdag har to type måter og programmere på.

Vi kaller dem “Competitor” og “Everyday Athlete”.

Vi programmerer både for Crossfit utøvere, generell fitness (styrkeløft etc) og for økt idrettsprestasjon.

Competitor:

Competitor passer for dem som ønsker noe ekstra med treningen sin. Dette er gjerne for deg som trener 4+ dager i uken og trener for og bli bedre og ikke bare for og holde deg i form. Det passer også for deg som driver med eller annen form for konkurranse innenfor Fitness, eller for deg som ser etter en måte og øke din prestasjon innenfor idretten din.

Everyday Athlete:

Everyday Athlete passer for deg som ønsker og komme i bedre form og få en letter hverdag. Treningen i dette programmet gjenspeiler dette ønsket og treningen vil i stor grad ha fokus på at den skal gi deg en lettere hverdag.

“Trening som funker!”

Stian Frestad